Opskrifter med granatæble der er fantastiske

Granatæbler er en sød og syrlig frugt, der er fyldt med smag og kan være en fantastisk tilføjelse til enhver ret. Uanset om du er på udkig efter noget velsmagende eller sødt, er granatæbler en fantastisk ingrediens til at inkorporere i ethvert kulinarisk eventyr. Her er nogle lækre granatæble opskrifter du kan bruge i din madlavning.

 

Det er en god idé at lave en god smag af granatæble

Denne ret er det perfekte tilbehør til ethvert måltid! Start med at forvarme ovnen til 200 grader, og skær et pund rosenkål i halve. Læg dem på en bageplade og dryp dem med olivenolie og salt. Rist dem, indtil de er gyldenbrune, ca. 25 minutter, og rør rundt midtvejs. I mellemtiden laves vinaigretten ved at kombinere ¼ kop hvid balsamicoeddike, 1 spsk dijonsennep, 2 hakkede hvidløgsfed, 1 tsk honning, ½ kop olivenolie og ¼ kop granatæblekerner i en skål. Pisk sammen, indtil det er godt kombineret. Vend de ristede rosenkål i vinaigrette, inden de serveres varme eller kolde.

 

Granatæble opskrifter: Kyllingespyd med granatæble

Kebab er altid en publikumsmagnet! Brug 4 udbenede kyllingelår uden hud, skåret i 1-tommer store tern til denne opskrift. Bland 2 spiseskefulde olivenolie, 3 spiseskefulde citronsaft, 2 teskefulde røget paprika, 1 teskefuld spidskommen og salt og peber efter smag i en mellemstor skål. Tilsæt kyllingekød i tern til marinadeblandingen og sørg for, at alle stykker er jævnt overtrukket, inden de sættes på køl i mindst en time (eller natten over). Forvarm grillen eller grillpanden til middelvarme, og sæt kyllingestykkerne på spyd på kebabstænger sammen med peberfrugter (valgfrit). Grill kebab i 8-10 minutter og vend dem en gang midtvejs i grilltiden. Servér kyllingespyddene over couscous eller ris med ½ kop friskhakket persille og ½ kop granatæblekerner som pynt. Nyd det!

 

Granatæble opskrifter: Granatæble-kokosnødde-blødkugler

Disse no-bake-snacks er perfekte til en travl hverdagsdessert, eller hvis du bare trænger til noget sødt! Start med at tilføje 1/2 kop udstenede Medjool-dadler til foodprocessoren sammen med 1/2 kop usødet revet kokosnød flager, 2 spiseskefulde mandelsmør og ¼ tsk mandelekstrakt, og kør derefter indtil ingredienserne kombineres til en klæbrig dejkonsistens (ca. 30 sekunder). Rul dejen til 12 lige store kugler og rul hver kugle i granatæblekerner ved at trykke let, så de hænger fast, og læg dem derefter på en plade eller bageplade beklædt med pergamentpapir. Stil bliss balls på køl i køleskabet, indtil de skal serveres – nyd dem!